Ringe Boldklub

Pressemeddelelse

13-03-2017

 

 

Oplev EM 92 på årets Fodboldskole

Selv om du ikke var født i 1992 så kan du nu opleve nogle af de fantastiske ting, der førte til Danmarks sensationelle europamesterskab. EM er nemlig temaet på DBU’s Fodboldskole som Ringe Boldklub afvikler 7. – 11. august (Uge 32).

Fodboldskolen er i år for piger og drenge årgang 2002 – 2009 (Børn født i første kvartal 2010 kan dog også deltage). Ringe Boldklub er som altid klar med et stærkt trænerteam, der er garant for nogle herlige fodbolddage på Ringe Stadion. Billetsalget er allerede i gang på www.dbu.dk.

I 2017 er det 25. gang, at bolden ruller på DBU’s Fodboldskole – og Ringe Boldklub har været med i næsten alle årene. Men det er ikke det eneste jubilæum for dansk fodbold. Til sommer er det også 25-års jubilæet for Danmarks EM-triumf i 1992. De to milepæle for dansk fodbold skal naturligvis fejres, og vi kommer til at kaste masser af EM-glans over fodboldskolen i Ringe.

 

Du skal træne alle de kendte detaljer fra den fantastiske slutrunde i 1992. Det betyder  alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og ikke mindst evnen til at tage det perfekte straffespark og øve den ultimative jubelscene. 
 
DBU’s Fodboldskole er som altid for alle uanset niveau, og det vigtigste er at alle har det sjovt med nye og gamle venner. Venlig hilsen

Ringe Boldklub

 

 

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk