Øens Hold Cup 2015

Info for stævnet den 06-08 november 2015.

RESULTAT AF ØENS HOLD STÆVNE (Ref. Facebook: RB27)
Vi har gjort regnskabet op efter stævnet, og det foreløbige resultat - med forbehold for, om der kommer endnu ukendte ekstraregninger ind - lyder på, at Klubben har tjent små 115.000,- kroner. Vi vil gerne komme med en stor tak til alle frivillige hjælpere i løbet af weekenden. Uden dem/jer, kunne det ikke lade sig gøre at stå med et resultat af den kaliber. Der skal også lyde en stor tak til styregruppen, og det gode samarbejde vi har. Styregruppen, afleverer i forbindelse med stævnet en liste over de frivillige - og hvilke hold de repræsenterer - til bestyrelsen, så dette indgår i vurderingen af, hvad de indtjente penge skal bruges til.
Blandt de deltagende frivillige blev der trukket lod om en spritny Klubdragt, og Karen var lykkens gudinde. Vinderen blev: Rie Rasmussen, og det må siges at være fortjent, eftersom Rie lige snuppede 4 vagter i løbet af weekenden.
Tillykke Rie!
 pen afleverer i forbindelse med stævnet en liste over de frivillige - og hvilke hold de repræsenterer - til bestyrelsen, så dette indgår i vurderingen af, hvad de indtjente penge skal bruges til. 
Velkomst video: (klik her) 

Kampe: (klik her) (Resultater af kampe tilgår løbende)

Læs artikel og se præsentationsfolder (klik her) 

Mere information (klik her) 

Rundt om Ringe (klik her) (Omtaler Øens Hold Stævne)

 

Herunder ref. fra stævnet i marts 2015. 

Læs også artikel: "Øens Hold Cup satte rekord"

 
Stævnet er slut, og vi vil godt sige TUSIND TAK TIL ALLE GÆSTER. Det har været en fornøjelse at have jer på besøg her i Ringe. Alle resultater kan ses ved klik på "Resultater"  længere nede på denne side. 
Trods dårligt vejr lørdag, har stævnet - efter vor bedste overbevisning - bare fungeret! Vi er derfor rigtig glade i stævneleder-gruppen, og hvis vi skal sætte billeder på vores glæde, så er dette her nok det rigtige: https://www.youtube.com/watch?v=_Tu0PAbW75A.
 
Vi mailer nu evalueringskema til alle klubber, og beder om jeres ros/ris for vores måde at afvikle et stævne på, så vi fremadrettet holder fokus både på de ting vi kan gøre bedre, samt huske at holde fast i de ting vi gør godt.
 
Blandt de frivillige hjælpere til stævnet - og STORT TAK til jer alle - har vi trukket lod om et gavekort til Gislev Rejser. Den heldige vinder blev Cang Eng Hing. STORT TILLYKKE
 
 
 
  
 
Holdmappe (pdf-fil) 
 
Kampprogram (pdf-fil)
 
Resultater   (Løbende opdateringer)
 
 
 Find rundt. Øens hold Cup i Ringe - hvor ligger hvad! Klik på efterfølgende link til video:
 
 
 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk