Øens Hold Cup 13-15 oktober 

 Øens Hold Cup stævne for U11 - U12, Efterår

 Så er der igen fodboldstævne i Ringe Boldklub 

 Link til hold/kampe/resultater: Klik her  ...alle resultater er nu ført ind på. 

Info: Velkommen

        Forældre info

 Øvrigt info og opdateringer kan følges på FB:

Øens Hold U11-U12 i Ringe 13-15 okt. 2017 

Udtrækning af frivillig hjælper - vinder af gavekurv  

 Ref. Facebook: 

SÅ ER STÆVNET SLUT .....
og vi vil godt sige tak for jeres besøg. Vi beklager, at meteorologerne ikke kunne levere det gode vejr, de havde lovet, så vi sender en skriftlig klage til DMI mandag morgen ;-)

 Vi mailer nu et evalueringsskema til gæstende klubber, og håber på respons. Vi modtager gerne både Ris og Ros. Jeres Roser vil vi viderebringe til de mange frivillige, og jeres Ris vil vi bruge til at blive bedre. 

Gæstende forældre eller andet, er også mere end velkomne til at komme med bemærkinger ros/ris her i tråden.

TAK FOR DENNE GANG :-D

Kære Hjælpere,
vi har nu gjort regnskabet næsten endeligt op vedr. Øens Hold stævnet. Vi mangler stadig at modtage den endelige regning fra Nordagerskolen, men forventer at have nogenlunde styr på den.

Som regnskabet ser ud nu, har vi lavet et overskud på 105.567,- Som frivillig hjælper vil vi gerne informere dig mest muligt, men vil samtidig også gerne holde resultatet af stævnet internt imellem os RB'ere. Så det håber vi du - også - vil hjælpe med, samt at vi får fornøjelsen af din hjælp og dit selskab til næste stævne. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/faa/1.5/16/1f603.png

ALLE VIVOsen af din hjælp og dit selskab til næste stævne https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/faa/1.5/16/1f603.png:-D

 


 

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk