U 16 spiller finale på Ewii Park

Gratis billetter til Ewii Park: Kontakt Jack Kyhe - info@total-gulve.dk

Når U 16 løber ind på Ewii Park så bliver det både en finale og en afskedskamp. Finalens gælder førstepladsen i turneringen Kampen om Øen. Og afsked fordi det er sidste kamp sammen for drengene og et farvel til træner Johnny Johansen.

- Det bliver både fantastisk og vemodigt, fordi det er slutningen på 10 års samarbejde, indrømmer Johnny Johansen.

Finalen bliver spillet søndag 20. august kl. 14 - umiddelbart efter superligakampen mellem OB og FC Midtjylland. Spillerne håber på stor opbakning, fordi der er gratis adgang til både finalen og superligakampen (Læs herunder hvordan du får billet).

Mostander i finalen bliver Søhus Stige - et hold som RB kender godt fra turneringen 2015-16. Søhus Stige kom overraskende for mange i finalen med en 3-0 sejr over Tved.

- Nogle vil nok gøre os til favoritter. Men det er jo en pokalfinale og den slags kampe udvikler sig ofte overraskende, så vi venter en svær og jævnbyrdig opgave, siger Johnny Johansen.

For spillerne bliver det sidste kamp sammen i denne omgang, fordi holdet er splittet for alle vinde: 12 spillere er enten på efterskole eller på studieophold i udlandet. For Johnny Johansen bliver det også sidste kamp med holdet, da han er stoppet som træner i RB.

- Det har været nogle fantastiske år sammen med nogle talentfulde drenge en engageret forældregruppe, fastslår Johnny Johansen.

U 16-holdet har i øvrigt spillet fynsk finale før. I 2013 vandt Ringe U 13-pokalfinalen med en 3-2 sejr over Gelsted-Ejby (Se foto). 


Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk