Jimmi Nielsen ny træner i Ringe

- Velkommen til Ringe Boldklub, siger klubbens formand, Jack Kyhe, til Jimmi Nielsen (til venstre) kort efter at kontrakten var underskrevet.

Det er en mand med masser af succes der fra nytår bliver seniortræner i Ringe Boldklub. Derfor vil det givetvis overraske mange i fynsk fodbold, at Jimmi Nielsen fortsætter sin karriere i Ringe.

- Jeg går ikke så meget op i klubnavne. Det er opgaven der tæller. Jeg vil hellere udvikle end afvikle - derfor har jeg valgt Ringe Boldklub, siger Jimmi Nielsen. 

Det er imponerende resultater i Krarup/Espe og SSV Højfyn, der har givet Jimmi Nielsen et navn i fynsk fodbold. Det kan et overraskende brud med B. 1913 for under en måned siden ikke ændre på.

- Vi har søgt en træner der kan udvikle vores unge spillere og skabe en ny træningskultur i seniorafdelingen.  Derfor er vi også utroligt glade over at få en kapacitet som Jimmi Nielsen til Ringe Boldklub, siger RB's formand, Jack Kyhe.

Jimmi Nielsen overtager en klub, der i flere sæsoner har kæmpet mod nedrykning fra serie 1 og som netop nu kun har et seniorhold. Til gengæld råder klubben over to U 19- mandskaber.

- Jeg har jo bemærket klubbens gode ungdomsarbejde og netop opgaven med at udvikle de unge spillere er enormt spændende. Desuden tæller det, at jeg ikke er blevet mødt med et krav om oprykning hurtigst muligt, fastslår Jimmi Nielsen.

Aftalen med Jimmi Nielsen gælder foreløbigt for to år. 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk