Øens Hold - nu med ekstra service for frivillige

Fredag den 13. oktober skal vi på den igen - eller det vil sige: Styregruppen er allerede godt i gang med planlægningen, og har haft kontakt til alle de tilmeldte klubber. Klubbernes budgettal for weekenden betyder, at der kommer 19 gæstende klubber med ialt 28 hold. Budgettet lyder på 393 overnattende gæster. Blandt de gæstende klubber er der et par gengangere, og vi har allerede fået svar tilbage fra et par af dem, at de glæder sig til at komme til Ringe igen, fordi stævnerne i Ringe "bare spiller".

Men stævnerne spiller jo ikke bare af sig selv. Annette Poulsen er derfor allerede igang med at kontakte tidligere hjælpere, samt have kontakt gennem trænerne i klubben til de forskellige hold, og der meldes allerede om god opbakning. I Styregruppen vil vi gerne gøre kommunikationen med de frivillige hjælpere så god og fyldestgørende som muligt, og samtidig vil vi gerne have kommentarer, feedback og gode idé'er til hvordan vi kan gøre tingene nemmere/bedre/smartere/billigere. Kort sagt: Jo bedre vi kan trimme stævnerne og samtidig give gæsterne en fed oplevelse og god mad, jo bedre er indtjeningsmulighederne både nu og i fremtiden. For bedre at kunne få kommunikation "begge veje" har vi lavet en Facebook-Gruppe for de frivillige hjælpere. Gruppen kan findes her:

RB27 Frivillige Hjælpere 

og alle er velkomne til at tilknytte andre til gruppen. Gruppen er lukket, men alle som beder om medlemsskab vil blive godkendt, og alle vil kunne tilknytte andre til gruppen.

Vi håber I vil tage godt imod dette nye tiltag, og så vil vi lige understrege én ting: Selvfølgelig skal vi optimere indtjening mm., men vi skærer ikke ned på hyggen og det sociale i forbindelse med stævnerne, da vi mener dette er en vigtig del af sammenholdet i klubben. Vi får også jævnligt kommentarer under og efter stævnerne, at det er en fornøjelse at være gæster, fordi alle er så venlige og servicemindede, og virker som om de faktisk synes det er sjovt at deltage i arbejdet.  

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk