FC Broby blev sorteper

Protestsagen mod FC Broby fik den værst tænkelige udgang for den midtfynske serie 1-klub. I sidste spillerunde tabte FC Broby 1-3 til Assens, der dermed sikrede sig oprykning til Fynsserien. Da Kirkeby selv sørgede for de nødvendige point med en knusende 5-1 sejr på  udebane over ØB stod det klart, at FC Broby rykker ud af serie 1.

FC Broby blev tidligere på foråret frataget 25 point efter at have brugt en spiller ulovligt i efteråret 2016. Det er dog en afgørelse som Kirkeby og B 1913 har anket til DBU Fyns appeludvalg, fordi de to klubber er utilfredse med, at de som de eneste klubber ikke fik noget ud af protestsagen, da de vandt over FC Broby i efteråret 2016. Så formelt kan appeludvalget altså ændre afgørelsen og dermed måske stillingen i rækken.

Ringe sørgede selv for at skaffe de nødvendige point på banen i stedet for, at de to ekstra point som Ringe har fået ud af en skrivebordsafgørelse hos DBU Fyn skulle blive afgørende. Den sidste kamp mod Oure Fodbold Akademi havde derfor ikke den store betydning, og det kunne ses på spillet. Andreas Retoft og Poul Eirik Sørensen sørgede dog i slutfasen for de to scoringer, der sikrede en 2-0 sejr - den tredje på stribe.

Slutresultat for serie 1, pulje 1:

Oprykkere: Flemløse/Haarby og Assens

Nedrykkere: FC Broby, Sydlangeland, Tommerup, Oure Fodbold Akademi. 


Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk