RB skal have ny seniortræner

Ringe Boldklub

Pressemeddelelse

07-08-2017

 

 

Ringe Boldklubs seniorer skal have ny træner. Efter to år i klubben stopper Thomas Bengtsson ved årsskiftet, hvor kontrakten udløber.

 

-      Thomas Bengtsson har trods svære betingelser formået at sikre vores plads i serie 1 to år i træk. Den indsats er vi meget tilfredse med. Vi vil nu bruge de kommende måneder til at finde en trænerprofil, der på seniorplan kan fortsætte det talentarbejde, der er startet i ungdomsafdelingen, siger RB’s formand, Jack Kyhe.

 

 Thomas Bengtsson har altså ansvaret for seniortræningen og klubbens førstehold i efteråret. En yderst spændende trio skal tage sig af klubbens 2.hold i serie 3. Det er tre rutinerede spillere: Thomas Tjørnelund, Kim Tornelund og Kim Duvander.

 

-      De vil alle tre fortsætte med at spille på et af vores seniorhold, men det er glædeligt at de også påtager sig opgaven med at styre 2.holdet, fastslår Jack Kyhe.

 

Den tidligere serie 3-træner, Roald Straarup, ønsker nye udfordringer i RB, og han bliver nu en del af trænerteamet i U 15/U16-afdelingen med særligt ansvar for U 16.

 

Træner-ansvaret for U 19-afdelingen de næste to år er også på plads. RB har forlænget kontrakten med Thomas Larsen frem til 1. juli 2019.

 

Kontakt: Jack Kyhe – 22 40 12 88

 

 

Venlig hilsen

Ringe Boldklub

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk