RB søger ny seniortræner

Ringe Boldklub er gået i gang med at finde en ny seniortræner efter Thomas Bengtsson, der stopper til nytår,  hvor kontrakten udløber.

 

Stillingen er netop slået op og her fremgår det, at klubben vil forsøge at finde en ny træner, der primært skal være med til at udvikle de mange unge spillere, som i de kommende år ventes at komme op fra ungdomsafdelingen. (Se stillingsopslaget på hjemmesiden).

 

Ringe Boldklub har netop nu næsten 30 U 19-spillere og kan derfor stille to hold (Mesterrække og A-række). Målet er naturligvis at kunne opbygge en robust seniorafdeling. Bestyrelsen har netop lukket andetholdet (serie 3) på grund af spillermangel og RB har derfor kun et seniorhold resten af året (serie 1).

 

Thomas Bengtsson har altså ansvaret for seniortræningen og klubbens førstehold i efteråret. Den tidligere serie 3-træner, Roald Straarup, blev allerede efter sommerferien en del af trænerteamet i U 15/U16-afdelingen med særligt ansvar for U 16.

 

Træner-ansvaret for U 19-afdelingen de næste to år er allerede på plads. RB har forlænget kontrakten med Thomas Larsen frem til 1. juli 2019.

 


 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk