- Jeg har allerede lært meget

- Super reageret, Lasse!

En engageret Niclas Kyed er  i gang med den ugentlige målmandstræning i et hjørne af Ringe Stadion. I dag er fem af Ringes børne- og ungdomsmålmænd mødt op til halvanden time fyldt med en masse øvelser og gode råd, der skal gøre drengene til bedre målmænd.

- Det er en flok engagerede knægte og indtil nu har opbakningen til målmandstræningen været rigtig god, siger en tilfreds Niclas Kyed.

Målmandstræning et nyt tilbud til målmændene fra U 10 - U 15. Det har været et stort ønske fra trænerne at få specialtræning af målmændene og efter sommeferien blev Niclas Kyed engageret. Han er selv målmand men har også i flere omgange trænet unge talenter - bl.a. på egentlige målmandsskoler.

Noah Spejlsgaard, U 13, er en af RB's talentfulde målmænd, og han er yderst tilfreds med træningen:

- Jeg har lært rigtig meget nyt - f.eks. gribe- og faldteknik samt spillet med fødderne. Hvis man bliver bedre til den slags kan en målmand jo afgøre kampe, fastslår Noah.

Lasse Rothmann,U 14, er helt enig:

- Niclas har lært mig ting som jeg straks kan bruge i kamp, så jeg føler at jeg allerede er blev en bedre målmand. 

Der er en masse elementær tekniisk træning i øvelserne, men Niclas Kyed er ikke i tvivl om, hvad der især skal til for at blive en dygtig målmand.

- Indstillingen. Du skal have viljen og disciplinen til at øve de samme ting igen og igen, siger Niclas Kyed.

Målmandstræningen er udvidet til også at omfatte målmændene fra serie 1 (Andreas Kristiansen) og U 19 (Emil Greve). Træningen fortsætter foreløbig indtil 1. december. 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk