Jule 5-a-side i Old Boys afd.

Vinderholdet: Henrik Skov Andersen, Ronni Anton Rosenberg, Stævneleder Carsten Lindholm, Michael Brøchner, Niels Nyvang Sørensen og Kim Duvander. TILLYKKE

Flemming Andresen var som stævnespeaker i hopla, da først stævnet kom i gang nede på OK Arena - Kunstgræsbanen. Vejrguderne havde jo drillet med lidt nattefrost, så da legendariske Bane 6 var for hård, trak man stævnet ned på Kunsten. Så det er jo godt, at vi har den mulighed. 

Dagens dommere: Gert Irming og Ole Larsen rapporterede om god stemning, og der var ikke flere "wanna-be" dommere blandt spillerne, end der plejer at være. Bedømt ud fra kommentarerne under den efterfølgende suppe, skulle specielt Jørn Gregersen og John Gryndahl kunne få en fremragende dommerkarriere, da de aldrig er i tvivl om, hvad der skulle være dømt i en given situation. 

Efter kampene var der Minestrone-suppe i Tutten, og hold 3 fik overrakt gavekort til Juleanden, som kan afhentes i Bagbutikken i SuperBrugsen. Det kan oplyses, at ænderne allerede ligger klar til afhentning, og de ligger på frost i fryserummet lige ved siden af bagindgangen til Bagbutikken. Spørg eventuelt efter Ricky, og husk at medbringe Gavekortet, hvis du er blandt vinderne. 

Tak for en god og hyggelig dag i Old Boys afdelingen, og velkommen til Ronni Anton Rosenberg som mulig ny spiller i Ringe Boldklub. Ronni var blandt vinderne, så vi forstår at tage godt imod nye folk i RB27. 

Tilslut også en STOR TAK til SuperBrugsen i Ringe, som hjalp til med Ænderne til de heldige/dygtige vindere. 

GOD JUL OG GODT NYTÅR - og husk Old Boys træner HVER søndag kl. 10:00, også Juleaften og Nytårsaften. 

Vi ses

Carsten Lindholm  

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk