Fodboldskolen sparket i gang

- Nu har vi frokost og så skal I altså huske at spise - det glemte nogen af jer i går. Ellers har I ikke kræfter til at bestille noget i eftermiddag.

Et par formanende trænerord sender børnene på DBU's Fodboldskole i Ringe til et velfortjent vil. For der bliver arbejdet hårdt på fodboldskolen, som ugen ud afvikles på boldbanerne i Ringe. Temaet er EM 92 - altså nogen af de ting, der gjorde Danmark til en sensationel europamester for 25 år siden. Så det er især driblinger, finter og skudtræning, der står på programmet.

I denne vejrmæssigt miserable sommer kan man konstatere, at de 88 drenge og syv piger har fået perfekter betingelser de første par dage. Og humøret er da også højt på dt grønne, saftige græs.

- Det går rigtig, rigtig godt. Dygtige trænere sørger for, at børnene både lærer noget og har det sjovt. Og heldigvis er vi blevet forskånet for alvorlige skader, siger en tilfreds fodboldskoleleder, Søren Nielsen.

Ikke overraskende er kvindelandsholdets EM-succes ikke slået igennem på årets fodboldskoler: Kun syv piger er med i Ringe. Men billetsalget var sluttet længe inden, kvindelandsholdet overraskede alt og alle i Holland.

 

 

 

Ringe Boldklub * Floravej 17C * 5750 Ringe * info@rb27.dk